Bestion Makelaars en Adviesgroep
Willem II straat 28 5682 AH Best
Tel 0499 - 373 113 Fax 0499 - 393 375
E-mail: info@bestion.nl

Optimaal verzekerd voor ziektekosten
bij de Amersfoortse

 

Bestion makelaars en adviesgroep biedt u (en uw gezinsleden) een collectieve ziektekostenverzekering van de Amersfoortse aan. Bestion makelaars en adviesgroep streeft er naar om een ziektekostenverzekering met een zo'n gunstig mogelijke prijs / kwaliteit verhouding aan te bieden. Hierdoor heeft u een uitstekende verzekering en profiteert u van een gunstige premie. Bij de ziektekostenverzekering van de Amersfoortse heeft u bijvoorbeeld vrijheid in medicijnenkeuze en bent u niet afhankelijk van het feit of deze geneesmiddelen op een geneesmiddelen-vergoedinglijst voorkomen. Bovendien kunt u het meest uitgebreide pakket van deze ziektekostenverzekering afsluiten zonder een medische vragenlijst in te hoeven vullen. Alleen voor een aanvulling met de meest uitgebreide tandartsdekking worden enkele vragen over uw gebit gesteld maar aanvullingen met de overige tandartsdekkingen kunt u zo afsluiten. Via onderstaande link kunt u alle gegevens van deze verzekering inzien, de dekkingen van de Amersfoortse eenvoudig met die van uw huidige polis vergelijken en de ziektekostenverzekering direct afsluiten.

Klik hier om uw ziektekostenpremie te berekenen en te vergelijken.

Sluit u deze nieuwe polis af voor 31-12-2011 en vult u uw burger service nummer in dan wordt uw lopende polis automatisch opgezegd per 31-12-2011.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met De Amersfoortse Helpdesk Ziektekosten via telefoonnummer 0900-9592 (lokaal tarief).

U kunt natuurlijk ook met ons contact opnemen 0499-373113

YouTube
©2019 Bestion Makelaars en Adviesgroep - Disclaimer - Deze website is gebouwd door DHvV Interactive Lab.